219. Újra itthon

 2011.04.29. 08:00

Nem is tudom, jól sikerült-e ez az út. Mást vártam a konferenciától. És mást vártam az első nyaralásunktól. Agapé tartózkodása annak ellenére bánt, hogy nem voltak nagy reményeim. Nem azért ajánlotta fel ezt a munkát, mert közeledni akart. Hanem, mert tényleg ez volt számára kézenfekvő. Ki is fizette, még bónuszt is adott. Sőt, kaptam tőle egy gyönyörű, drága és kifejezetten merész szabású hálóinget. Nem akartam hinni a szememnek. Nem beszél velem, de ilyen ajándékot ad. Kivel vásároltatta meg? És hogy jut eszébe hálóinget venni? Ráadásul ilyet? Ha már valakinek, Ricsinek illett volna hasonlót vennie. De neki nem jut eszébe. Mikor meglátta, azért csettintett egyet. Jó ízlése van ennek az Agapének. Gyanús ...

Ricsivel ilyen intenzitással együtt lenni különös volt. Nem szoktam hozzá. Néha vágytam a magányra. A kolostorban az a néhány óra, amit egyedül tölthettem, mikor nem kellett dolgoznom ... Az különösen jólesett. De Ricsivel is jó. Csak pont ezen a héten valahogy elbeszéltünk egymás mellett. Biztos az ünnepek miatt. Kritikus időszak volt a karácsony is. Megoldást kellene találnom erre. De abban biztos vagyok, hogy ő nem fog engedni. Nekem kell alkalmazkodnom.

Azt hiszem, megkönnyebbültünk, mikor hazaértünk. És ki-ki a saját szállására vonulhatott. Lehet, hogy nem csak ő nem alkalmas az együttélésre. Hanem én sem. Ez ijesztő gondolat. Nem tudom elképzelni, hogy egy férfi jobban tessen, mint ő. Szerelmes vagyok belé. És mégis kell a távolság. Vágyom a magányra. Hogy utána vágyhassam a viszontlátást.

Viszontlátás: az iskolában az utolsó német óra a negyedikesekkel. Alig ismertük meg egymást. És most már érettségiznek. Hiányozni fog Csabi. Nem mertem firtatni, mi történt időközben Colos és Lili találkozásával. Majd csak megtudom.

Címkék: utazás magány hálóing

A bejegyzés trackback címe:

https://leticianover.blog.hu/api/trackback/id/tr402863458

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: walmart gift card activation 2019.04.09. 10:27:39

IV. RE/MAX Open Submission Hungary 2009 - tucano

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iovianus 2011.04.29. 15:44:22

"De abban biztos vagyok, hogy ő nem fog engedni. Nekem kell alkalmazkodnom."

Na innentől mehet az egész kapcsolat a kukába.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.04.29. 20:58:02

@iovianus: Egyrészt, ez puszta feltételezés. Másrészt nem ilyen egyszerűen mennek kapcsolatok a kukába, ha az ember szerelmes.
Azt sztem LP nem várhatja, h Ricsi meggyőződése ellenére részt vegyen az egyházi szertartásokon, amelyektől totálisan elfordult. Nem csupán arról van szó, hogy nemhívő, aki udvariasságból részt tud venni rajtuk, hanem, h egykor ezek sokat jelentettek neki, és épp ezért nem akar többé részt venni. Sztem.

vén betyár 2011.04.30. 05:38:24

@iovianus:
Azért, mert LP most igy gondolja, nem biztos, ill. BIZTOS, hogy nem igy tesz!!!
És mégis kell a távolság. Vágyom a magányra. Hogy utána vágyhassam a viszontlátást. -Ez nagyon igaz!

iovianus 2011.04.30. 15:17:56

@Gloria Mundi: Azt mondja, hogy biztos, akkor nem feltételezés. És Ricsi sem várhatja, hogy LP mellőzön minden számára kedves dolgot, csak azért, mert őt már nem érdekli a dolog.

@vén betyár: Lehet, de az csak a probléma elodázása lesz.

hungaryhonvéd 2011.04.30. 23:39:59

Mindkettejük nagyon más életet élt, ezért nehéz megtalálni a közös nevezőt.
Egy kapcsolat kibontakozásakor ezek a különbségek állandó konfliktust eredményeznek. Ezzel jár(hat) az "összecsiszolódás". Amennyiben ezek nincsenek megfelelően kimondva (kommunikálva), úgy bizony a kapcsolat "kukázása" is lehet az eredmény. Egy párkapcsolatban (ketten tesznek ki egy egészet) nem lehet egyoldalúan sem feláldozni, sem ragaszkodni. Kölcsönösen kell(ene) akarni, ha közös a cél. A hiánypótlásnak, útkeresgélésnek sajna ilyen deficites az egyenlege. Az egyiknek eddig meghatározott keretek között kellett mozogni, még most próbálgatja a lehetőségeket. A másik kevésbé behatárolt (ha egyáltalán az), ő a már jól bejáratott rutinokat alkalmazza továbbra is. Ez így jelenleg ezt eredményezi.
De még semmi sem végleges...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.05.01. 10:29:51

@iovianus: Nem hiszem, h azt várja: mellőzzön mindent, de ő nem akar benne részt venni. És úgy nehéz "meghitt" családi ünnepet összehozni, ha az egyetlen ember, aki úgymond család (bár a pasija még nem család) egészen mást gondol az ünnepekről ... De sztem ez nem egy annyira kardinális kérdés.

@hungaryhonvéd: A gond talán az, h Ricsi nagyon a pillanatnak él, nem igazán lehet vele tervezni, így aztán ezek az összecsiszolódási fázisok sem olyan természetesek. Most gondoljuk meg: van egy pasi, aki bevallottan nem akar együtt élni, nősülni, semmi, addig tart, ameddig tart, ehhez alkalmazkodjék a nő? Hogy után esetleg pár hónap múlva kezdhesse az alkalmazkodást valaki másnak a teljesen különböző irányú mániáihoz?

A hálóingre meg nem szóltok semmit, ez meglep ...

Kismy 2011.05.01. 12:49:16

@Gloria Mundi: a hálóinget csak elképzeljük :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.05.01. 14:47:31

@Kismy: Basszus, tegnap ott voltunk egy légtérben, és nem ismerkedtünk meg ... Ugye, jól emlékszem, h veled nem beszélgettem? :)

Kismy 2011.05.01. 18:44:52

@Gloria Mundi: rosszul emlékszel, beszélgettünk :) én ültem az asztal végén Marcipán mellett :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.05.01. 19:32:31

@Kismy: Ja, vagy úgy :) Csak a névkártyádat nem láttam, de most már meg vagyok nyugodva :) Akkor beazonosítás megtörtént ...

vén betyár 2011.05.02. 09:47:15

@Gloria Mundi:
Nem tudom, hogy mennyire női dolog ilyen intim ruhadarabot ajándékozni egymásnak?Lehet, hogy Agapé is úgy kapta vkitől, de nem tetszik neki?:
Soha nem tudtam megmondani, hogy milyen hálóing tetszik, csak azt, ha nem tetszett.De soha nem is volt lényeges, csak aki leveszi.:)
süti beállítások módosítása