264. Utazás, munka, boldogság

 2011.08.10. 08:00

Már csak pár nap, és indulunk. Nem árulta el, hová. De valószínűleg külföldre. Mindent titokban szervezett. Ha nagyon akarnám, biztos kideríthetném, hová megyünk. De hadd legyen meglepetés. Ahogy akarja. Szinte mindegy is, hol vagyok vele és mit csinálok. Mert jó. Jó vele. 

Azt sajnálom csupán, hogy nyaralás alatt se hagyhatom abba a munkát. Nem leszek kész a hónap közepéig. Ezt már Agapé is tudja. Részben az ő különleges kívánságai miatt nem lesz tartható a határidő. A szerkesztőprogramba ugyan beletanultam, de mégsem szeretek vele dolgozni. Nagyon oda kell figyelni, főleg, ha számomra kevésbé ismert nyelvű szövegbe javítok bele. Elkeserítően sok a javítanivaló. Megerőltető a szememnek. Szeretnék már a végére érni. 

Viszem a laptopot, Ricsi is a sajátját. Bár ő csak a híréhsége miatt. Neki nem kell dolgoznia. Szép pár leszünk, ülünk egy hotel teraszán és ki-ki a saját képernyőjét nézi. Még nem tudom, írok-e ide is a két hét alatt. Azt hiszem, inkább szünetet tartok. 

 

Címkék: munka utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://leticianover.blog.hu/api/trackback/id/tr353138070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LittleBear 2011.08.10. 08:47:32

Otthonra érdemes plusz egy nagy monitort beállítani a laptopnak (meg egy egeret és egy klaviatúrát, és akkor mintha nem is laptopon dolgoznál (kivéve a hibernáló funkciót)

iovianus 2011.08.10. 14:01:17

Jut eszembe, Ricsi -és a zsandárság- nyugállományával mi a helyzet?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.08.11. 21:01:48

@iovianus: Tényleg, mi? De Ricsi még nem készült nyugdíjba, sztem ... És egyhamar nem is fog.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.08.16. 18:09:09

@iovianus:
@Gloria Mundi:

Szerintem lecsúszott róla. Mostanában nemhogy korkedvezményes nyugdíjba nem engedik a zsarukat, hanem a már ott lévőket is reaktiválni akarják.
süti beállítások módosítása