64. Szívesség

 2010.06.03. 08:00

MC-Richárd állta a szavát, lenyomozta nekem a kis Csabit. Kicsinek egyébként nem nevezném, megvan 190 cm is. Kosarazik, elég tűrhetően tanul, és semmi gond nem volt vele eddig a suliban. MC még az ofőjével is beszélt, nem tudom, mit adott be neki. Tán, hogy valami profi csapatnál felfigyeltek a fiú dobótechnikájára. Persze ehhez az kell, hogy valóban jó legyen a dobótechnikája. Lehet, hogy az.

MC ezúttal meghívott ebédelni. Nem szokásom ebédidőben lelépni, de most megtettem. Ő nem ért volna rá máskor. Egy eldugott kis étteremben beszélgetünk. MC megint öltönyben van. Jól áll neki. Megpróbálom elképzelni egyenruhában. Van a nyomozóknak egyenruhájuk? Ha van, az hogy állhat neki? Elhessegetem a gondolatot.

- Mit gondolsz, a srác képes megerőszakolni egy lányt? - kérdezem.

MC megvonja a vállát.

- Szerintem semmi szüksége rá. Az a fajta, aki szinte bármelyik csajt megkaphatja. Nagyon csodálkoznék, ha erőszakhoz kellett volna folyamodnia.
- Mert olyan jóképű?
- Lám, még te is annak tartod.
- Persze. De ettől még nem omlik minden nő a karjaiba.
- Hm. Szerinted Angéla például nem?
- Nem tudom.
- Mondta neked az a lány valaha, hogy megerőszakolták?
- Nem, csak én feltételeztem.
- Elhamarkodottan. Elég sok benned az előítélet - állapítja meg lakonikusan.
- Sok lenne? Miből gondolod?
- Velem is nagyon bizalmatlan vagy, még mindig.
- Akkor esetleg te nem végzed elég jól a munkád, Richárd.
- Ricsi. Mindenki Ricsinek szólít. És ebben igazad lehet.
- Azért ne búsulj. Megtartom a szavam. Beszélek a főnököddel, ha akarod.
- Nagyszerű.
- De ez nem jelenti azt, hogy bármibe belemegyek, amibe bele akartok rángatni.
- Értettem.
- Mondj még valamit Csabiról. Találkoztál vele?
- Beszélgettünk egy kicsit edzés után. Jó srác. Úgy be van fogva, hogy szerintem nőzni nincs is ideje. És, hogy mit evett ezen a novícián, az ...

Kérdőn nézek rá.

- Mondjad csak.
- Nem, nem fontos.
- De, csak mondd!
- Nem tudom elképzelni, hogy kéne neki egy ilyen penészvirág.

Ez nem esik jól. Nem tudom, miért. Tán csak nem veszem magamra? MC mindjárt mentegetőzik.

- Biztos rendes lány, Leti. Ne vedd sértésnek. Csak ... Mint férfi ... Férfiszemmel olyan ...
- Milyen?
- Olyan semmilyen.

Értem. És mégis bánt.

Címkék: terhesség erőszak csabi richárd kosarazás

A bejegyzés trackback címe:

https://leticianover.blog.hu/api/trackback/id/tr951693917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.03. 08:10:26

Az önérzet. Egész addig nem kell a fickó, míg nem alakul ki a "majdénmegmutatomnekedhogykellekneked" érzés :)

A penészvirág meg ugyan ebben a formában nem, de másként már hagyta el a te szádat is, Letícia. Mikor Angélát jellemezted, nem egy kis pörgős pingvint képzeltem el én sem.

Groix · http://index.hu 2010.06.03. 08:15:11

"Van a nyomozóknak egyenruhájuk?"
Nincs.

"Nem tudom elképzelni, hogy kéne neki egy ilyen penészvirág."
Hm. Nekem például pont a penészvirágok a kedvenceim. Igaz, nem is vagyok 190 cm-es, jóképü, kosaras srác.

Groix · http://index.hu 2010.06.03. 08:26:59

Egyébként meg továbbra is azt gondolom, hogy MC igen tudatosan csábítja Letíciát - ez a "véletlenül elejtett" megjegyzés, amit látszólag úgy kell belöle kihúzni, nagyon is tudatosan hangzott el - most majd Letícia önkéntelenül is arra fog törekedni, hogy bebizonyítsa, hogy ö viszont nem penészvirág.
Letehségesnek tartom azonban, hogy MC nem (csak) szexuális kalandokra akarja rávenni Letíciát - ha igaz ez a fedett nyomzásos sztori, akkor az is böven megfelel MC céljainak, ha Letícia azzal bizonyítja a kalandvágyát, hogy beszáll az ügybe.
De annak a képnek alapján, ami eddig kialakult bennem, Letíciát jobban érdekelné egy erotikus kaland, mint egy kokaincsempészös.

rozsdafarku 2010.06.03. 10:33:34

Sehogyan sem tudok megbarátkozni MC-vel, jó, hogy nem is nekem kell.Lehet, hogy túl sokat vártam tőle?Fondorlatosan a kedves kis nővér bizalmába férkőzik, azután nemhogy megvigasztalná, felkarolná, támogatná, segítené, inkább kihasználná.Biztosan a féltékenység és az irigység is beszél belőlem.Visszaél hivatali hatalmánál, beosztásánál fogva megszerzett bizalmas adatokkal, fiatalságával, megnyerő külsejével és személyiségével, egészen az ujja köré csavarja a kedves kis ártatlan nővért.A végén még elcsábítja!Csak nehogy úgy járjon, mint Angéla!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 10:53:49

@21 hónap: Jé, tényleg volt vmi penészvirágos dolog az elején. De sztem az ember addig mond ilyen véleményt, amíg nem kötődik vkihez személyesen. Leti most már kötődik Angélához, ezért megváltozott a látásmódja. És valóban magára is érti. Van olyan nő, aki ebben a helyzetben nem arra gondolna, h vajon így lát engem is ez a pasi? És ne akarná bizonyítani, h ő más?
@Groix: Én is úgy tom, h nincs egyenruhájuk.
A penészvirágok érdekelnek? De jó, h van nekik is rajongótáboruk :P Egyébként ez olyan csalóka, sokx egészen más rejlik egy visszafogott nőben, mint amit a ffiak nem képzelnek oda :)
@rozsdafarku: MC elsősorban dógozik. Emiatt került kapcsolatba Letivel, és ha nem manipulál ügyesen, akkor szart se ér. De azért nincs kőből, sztem.

klasztika 2010.06.03. 10:54:00

@rozsdafarku: ez a kihasználósdi már ez elejétől benne van a pakliban, nem?

rozsdafarku 2010.06.03. 11:05:08

@Gloria Mundi: @klasztika: Ti most MC-nek drukkoltok vagy a kedves kis nővérnek?:)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 11:15:54

@rozsdafarku: Jó lenne, ha mindenki megtalálná a számítását, amennyiben van olyan neki :) Win-win szitu, tudod.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2010.06.03. 11:18:16

ha azt feltételezzük, hogy ez regény, akkor most nagyon jól előkészítettük pár szál elvarrását! :) azért a többes első, mert a kommentek után jó irányba sodródik a történet... a 190 centijével a sítáborban észrevétlen csajozó csabit nyugodtan eltehetjük a hiperűrugrás mellé a scifi irodalom eszköztárába.
a profin dolgozó mc ricsit sem tudtam összerakni - mert profin kellett dolgoznia, másképp indul a pletyka.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2010.06.03. 11:23:57

ja, és ez a beadom, hogy szuperügynök vagyok, és azzal csajozom, ez a true lies filmtől az alábbi képig, számtalan alkotót megihletett :)

engem kifejezetten szórakoztat mc ricsi pozőrsége! :)

4.bp.blogspot.com/_s4oDBszE_5E/S3L_XVTOTyI/AAAAAAAAB10/-DthYpaSt24/s1600-h/1.jpg

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 11:24:34

@Gildor Inglorion: Hm, hm ... Ha ez egy regény, drága Gildor, akkor kötve hiszem, h ne lenne jó előre megírva. Vagy legalább is jó sok fejezetét azért illett megírni előre. :P Nem hiszem, h a kommentek alapvetően befolyásolnák az irányt.

rozsdafarku 2010.06.03. 11:25:12

@Gloria Mundi: Úgy látom, hogy mindenkinek csak számítása van.Találják meg!Egymást!Csak ebben a fene nagy számítósdiban szoktak a legnagyobbat hibázni.

vén betyár 2010.06.03. 11:28:02

@Gildor Inglorion: Itt láthattuk emsziricsit egyenruhában!:)És az egyen gumitalpújában...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 11:31:14

@rozsdafarku: Letinek nem sok számítása van, per pill, asszem. MC legalább tudja, h mit akar. Vagy ő azt hiszi, h tudja. Ahogy a pasikkal ez lenni szok :P

vén betyár 2010.06.03. 11:38:24

@Gloria Mundi: Nem is annyira tudják, inkább csak ÉRZIK...

klasztika 2010.06.03. 11:44:07

@Gloria Mundi: még ha meg is van írva, akarva, vagy akaratlanul befolyásolhatják a kommentek:) hisz a publikálása szakaszos, nemde?:D

@rozsdafarku: hmmm. a kérdés jogos, most még nem tudnám megválaszolni (bocs, Leti, nem fair hiszen a Te blogodról van szó.)
Mondjuk úgy, hogy a korábban emlegetett win-win szituációval én is egyet tudnék érteni. Csak az élet ritkán produkálja. Mármint az enyém.:D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 13:01:16

@Gildor Inglorion: Ne röhögtess :P
@klasztika: Nem mondom, h nem befolyásolhatják a kommentek, bár engem a Portugál szeretőkben max stiláris szempontból befolyásolnak általában. A cselekményszövésben alapvetően nem. Nem engedheti ki az ember ennyire a kezéből az irányítást. Sztem. Igaz,nálam jóval kevesebb is a komment. És, még nem szólítottak fel arra, h monnyak le. :P

ribizli_me · http://flock-snapshot.blogspot.com/ 2010.06.03. 13:12:53

nem Letire mondta h peneszvirag. de attol o meg magara veszi. lehet nem kene. de lehet h valoban az volt a cel h elocsalogassa a sertett onerzetet.

gabor4x 2010.06.03. 16:40:17

@ribizli_me: @groix: Miért lenne Leti penészvirág, és miért venné magára? Leti egy csinos 30-as, sőt MC még azt is észrevette legutóbb, hogy "De te is nagyon más vagy civilben. Még egy kis smink is van rajtad, ha nem tévedek." Lehet, h MC ügyesen forgatja a szavakat, de nincs szüksége Leti önérzetére apellálni. Sztem.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.03. 16:46:17

@gabor4x: ha bírok valakit, és van közös pontunk, könnyen azonosulok vele. Akár szeretetből, akár puszta empátiából kifolyólag. Ha pedig őt éri "támadás", akkor az engem is sért.
Személy szerint, ha valaki rosszat mond a gyerekeimre, akkor habozás nélkül átharapom a torkát, mert az olyan, mintha engem bántottak volna. Kivéve, ha épp bevettem a leszarompirulát, mert akkor meg lepörög.
A nők már csak ilyesféleképpen működnek ;)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 16:48:50

@ribizli_me: Persze, h nem kéne magára vennie. És nem is biztos, h MC részéről ez szándékos volt, vagy h egyáltalán eszébe jutott, h Leti magára értheti. Ő a pasi agyával még nagy spílerként se tud mindig azonosulni a női gondolkodással :P
@gabor4x: Ezzel inkább ellenérzést kelt Letiben, ha jól belegondolok. De ugyanakkor dacot is kiválthat.
Egyébként meg, hol a francban találkozhatott MC Angélával? Vagy hol láthatta?

gabor4x 2010.06.03. 16:50:43

@21 hónap: Ez nekem szólt, vagy csak az én kommentemre kattintottál? Remélem, nem az én torkomat akarod átharapni? :)

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.03. 16:53:25

@gabor4x: dehogy akarom átharapni a torkodat :)
Ez csak arra volt válasz, hogy miért azonosul Letícia Angélával. Kb. erre: "Miért lenne Leti penészvirág, és miért venné magára?"

gabor4x 2010.06.03. 16:53:52

@Gloria Mundi: Ha MC lenyomozta Csabit, nehogy má' Angélát ne nézte volna meg magának. De ezt Letitől kellene megkérdezni. Szerintem csak kifelejtette a naplóból. :)

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.03. 16:58:22

Nem jön be, ahogy ezek ketten beszélgetnek. Olyan okoskodók benyomását keltik, de lehet, hogy csak előítéletes vagyok MC-vel szemben.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 17:02:29

@SevenDeadlySins: Mi meg itten soha nem keltjük ezt a benyomást ... :O

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.06.03. 17:33:21

Egy taktikázó férfi..., háát, persze ha nyomozó is, lehet.
Letícia remélem átlát a helyzeten.:)

gabor4x 2010.06.03. 18:05:13

@örömlány * oromlany.blog.hu: Újabb Leti-szurkolót üdvözölhetünk körünkben? :)

Groix · http://index.hu 2010.06.03. 18:05:23

@Gloria Mundi: Nem *kéne* magára vennie, de magára vette. És ismét rámutatnék arra a tényre, hogy MC is olvassa a blogot, söt Letíciának valami másik fórumos ügyködését is, úgyhogy böven fel tud készülni Letícia lelkivilágából, szóval nem olyan lehetetlen neki behúzni egy jól megtervezett lépést.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.06.03. 18:22:32

Kedves férfitársaim,

csak nem vagytok picinykét féltékenyek Ricsire, a rámenős és magabiztos zsarura?!

:-)

gabor4x 2010.06.03. 18:34:19

@tiboru: A hölgyek meg Letit irigylik, asszem. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 18:59:57

@Groix: OK, de nem arról volt szó, h ez regény? :P Akkor MC hogy olvashatná?
@tiboru: Ez tetszett. És az is, h Groix beismeri :)
@gabor4x: Gondolod?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.03. 19:07:55

@gabor4x: a tegnap estére visszagondolva - nem :)

gabor4x 2010.06.03. 19:14:13

@21 hónap: Mér, mi volt tegnap este? A memóriám romlik, vagy lemaradtam vmiről?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.03. 19:19:01

@gabor4x: hm... azt most nem írnám meg itt :))

Groix · http://index.hu 2010.06.03. 19:42:31

@Gloria Mundi: Ha regény, akkor is belsöleg konzisztensnek kell(ene) lennie, azaz ha szerepel benne, hogy MC olvassa a blogot, akkor ennek megfelelöen kell folynia a történetnek a továbbiakban is
.
Izgalmas téma az önhivatkozó regény, hirtelen Cervantes (Don Quixote) és Vonnegut (Bajnokok reggelije) jut az eszembe, de biztos van sok más példa is.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 20:00:10

@Groix: Én nem emlékszem, h MC vhol bevallotta volna, h olvassa a blogot. Hol van ez?

Groix · http://index.hu 2010.06.03. 20:05:40

@Gloria Mundi: 48 Valaki újra felbukkan (május 5.):
"- Ahhoz, akit hagytál egy órát várni egy bizonyos kávézóban a múltkor, Cippora. Vagy szólítsalak Letíciának?"

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.03. 20:11:29

@Groix: Gloria, tessék jegyzetelni a momentumokat, mert ma már másodszor maradtál le :))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 20:13:39

@Groix: Ebben hol van szó a blogról?
Cippora a fórumbeli nicknév. MC tudja, h megvárakoztatták, mert őt várakoztatták meg.
@21 hónap: Mi van?

Groix · http://index.hu 2010.06.03. 21:01:06

@Gloria Mundi: Letícia pedig a blogos nick-je.
Egyébként is egyértelmü, hogy ha MC a "titkos" fórumon beazaonosította Letíciát, akkor (pláne ha még nyomoz is utána) a nyilvános blogon méginkább megtalálja.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 21:20:25

@klasztika: Lám, senki se irigyli Letit ... Most nem tudom, h azért, mert mindenki boldog párkapcsolatban él, vagy mert MC nem tetszik neki :P
@Groix: Letícia a blogos nickje, persze, de a sztoriban mindenki Letíciának szólítja, Agapé is, tehát ezt a nevet kezelhetjük úgy, mint a valódit. Ha másképp is hívják, nekünk azt nem fogja leírni. MC persze megtalálná nyilvános blogon, de ha ez regény, akkor MC ugyebár nem létezik :P Vagy nem pont így. Esetleg létezik is, meg nem is. Esetleg maga se tudja, h ő MC :P

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.03. 21:23:06

@Gloria Mundi: nem mi van, hanem tessék :P
Egyébként az van, hogy semmi. Ma kétszer csodálkoztál rá visszautalásra - ezt észrevételeztem.

A konteós nekifutásod meg már annyira nyakatekert, hogy szerintem jobb, ha lassan lefekszel pihenni :))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 21:27:26

@21 hónap: OK, sorry :)
Köszi a levelet.
Ja, lehet, h én nem tanulmányozom olyan intenzitással ezt a blogot, mint mások, ezért nem vagyok annyira naprakész a múltból :)
Télleg fáradt vagyok, de a konteómnak van értelme :)

klasztika 2010.06.03. 21:52:16

@Gloria Mundi: provokált felvetésedre részemről az a válasz, hogy túl sematikus nekem ez az MC..

klasztika 2010.06.03. 21:54:30

@Gloria Mundi: a nem nekem szóló rész olvasása közben elgondolkodtam, hogy vajon (és maradjunk a fikció elképzelésnél) miért csak a csábító férfi jelenik meg? jó, Anzelm atya nem (de róla még kiderülhet ez-az, amolyan Tövismadarasan:D), de a többiek mind. már ha jól emlékszem és minden szereplőre.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 21:57:27

@klasztika: Hát, ez jó kérdés. Mert hiányolod a sótlan és kevésbé vonzó pasik jelenlétét? Bár Colos atya nem tette rám a szívtipró benyomását, noha flörtölt. Esetleg Leti feleslegesnek tartja, h őt hidegen hagyó pasikról írjon nekünk. Pedig mi azt szeretnénk!!!

klasztika 2010.06.03. 22:00:02

@Gloria Mundi: valahogy igen, persze amúgy narratológiailag (korábban már lefutott körre utalnék most vissza) teljesen rendben van, hogy csak ilyen pasik vannak itt. Egyébként Leti, tényleg. :D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.03. 22:06:31

@klasztika: És a halottkém? Az se volt a bugyinedvesítő fajta :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.06.03. 23:23:29

@gabor4x:

Szerinted mi lehet az, amire visszagondolva egy csaj NEM irigyel egy apácát?

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04. 06:29:27

Hehe beismerem, irigy vagyok Richárdra:D Van abban valami bizarr hogy, valaki apácákra ragadozik. Ha már vérlázítóan személyeskedő vádakkal operálunk, akkor milyen ember az, aki érzelmi vákumba került, sérülékeny nőkre vadászik?:P:P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.04. 08:32:30

@SevenDeadlySins: Melyik nő nem sérülékeny? A femme fatale :P Az viszont a pasit csinálja ki. Szóval, kire lehet vadászni? Kérlek, Seven, fejtsd ki, h a többiek is ehhez tudják tartani magukat! :)
És, ha a vadászat nem 1 kufircra megy ki, akkor sztem vadásszon. De mérje fel, h mibe megy bele. Különben eddig MC semmilyen konkrétumot nem csinált, amiből arra következtethetnénk, h elkezdődött a vadászati szezon. Én így látom, legalábbis.

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04. 09:13:31

@Gloria Mundi: Szerintem a többiek tisztában vannak vele hogy nem fair egy nő - ill. bárki - bizonytalanságát kihasználni, a megemelkedett szeretet és a biztonságigényére játszani, hogy aztán ennek leple alatt megkaparinthassa.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.04. 09:14:48

@SevenDeadlySins: "megkaparinthassa" - valahol minden erről szól, nem? :(

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.04. 09:18:16

@SevenDeadlySins: Attól függ, mi a megkaparintás. Ha csak egyszer használatos zsebkendőnek nézi, akkor igazad van. Egyébként meg egy kis emberi melegség bizony jól jön épp egy ilyen bizonytalan érzelmi szituban. De a pasik többsége inkább hagyja a csajt szenvedni, mert fél a felelősségtől. Majd megvigasztal más, én meg távolról sajnállak ...

rozsdafarku 2010.06.04. 09:22:48

@SevenDeadlySins: TELJESEN egyetértek!@Gloria Mundi: "Melyik nő nem sérülékeny?A femme fatale."
Meg a szerelmes, a hűséges, a boldog.
Végső soron még tán a közömbös, immunis, frigid is kevésbé érzékeny a sérülésekre...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.04. 09:26:26

@rozsdafarku: Ezek szt, a másba szerelmes nőre lehet vadászni. :P Jópofa.
Nincs igazán közömbös, immunis, frigid nő. Sztem. Csak olyan, aki védekezésből bezárkózott. Mert nem hiszi el, h kellhet vkinek. Ezek azonban még sokkal sérülékenyebbek.

rozsdafarku 2010.06.04. 09:29:02

@Gloria Mundi: Lehet, de nem érdemes, nem hagyja magát.:P
A többit végiggondolva igazad lehet.Igazad VAN!

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.04. 09:41:57

@rozsdafarku: van olyan, aki nem sérülékeny. Csak annak annyira erős az önképe, hogy azt meg a hímek nem tolerálják.
Dilemma: sérülékeny vagyok és el tud fogadni egy férfi, vagy határozott, magabiztos, önálló vagyok (nem kényszerből, hanem alkatilag), és akkor nincs az a férfi, aki egy idő után ne riválisként tekintene rám?...

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04. 09:50:49

@21 hónap: Nekem volt ilyen, s soha nem voltam boldogabb, mint mellette. Pontosan az tetszett benne, hogy az önállósága vibráló volt. No és persze mert olyan átkozott intelligens volt:)

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04. 09:52:29

@Gloria Mundi: A kis emberi melegség hol megkaparintás?

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04. 09:53:14

@21 hónap: :( de.. illetve .. de az túl hosszú és nagyon off

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.06.04. 09:55:21

@SevenDeadlySins: ha annyira jó volt, akkor miért lett vége?
Egyébként az sem jó, ha a nő annyira tud dominálni. Legalábbis nem egyszerű kezelni egyik félről sem.
Arra meg egy ilyen nőnek semmi szüksége, hogy egy mosogatószivaccsal éljen együtt. Azt az ő egoja nem bírja.

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04. 10:02:29

@21 hónap: Mert kidobtak:) Nem dominált, pariban voltunk.

vén betyár 2010.06.04. 10:16:40

@21 hónap: @SevenDeadlySins:
Alkatilag határozott, magabiztos, önálló, de egyszerre érzékeny, öntudatos és kemény, mint a gyémánt.
Nehéz méltónak lenni hozzá, még akkor is, ha nem ő a falkavezér, hanem egyenrangú társ.Nekem nem sikerült...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.04. 10:39:23

@SevenDeadlySins: A jó csábító emberi melegséget is ad. :) Ennél klasszabb emberi melegség nem sok van :P
De ti folyton párkapcsolatban gondolkodtok. Itt pedig kötve hiszem, h erre menne ki a játék. Szándék szinten semmiképp.
@rozsdafarku: Egy szerelmes nő is hagyhatja magát elcsábítani mástól, ha a pasi elég ügyesen próbálkozik, és kitartó. A legtöbb nő sztem csak azért marad hűséges, mert nem találkozik egy Valmonttal. :P

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04. 10:48:33

@Gloria Mundi: Huhuhhhúú:D:D:D

"A legtöbb nő sztem csak azért marad hűséges, mert nem találkozik egy Valmonttal. :P"
Juj!

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04. 10:51:37

Te Glory, őszintén megkövetlek, eddig azt hittem Az Utolsó Szó Minden Áron kényszerben szenvedsz, de már látom, egészen más a helyzet és hatalmasat tévedtem. Kérlek bocsáss meg! (Minden irónia nélkül)

vén betyár 2010.06.04. 10:54:32

@SevenDeadlySins: @Gloria Mundi:
Igaz!Magam is jártam így.Pedig nagyon szeretett, ez abból is kiderült, hogy nagyon ügyelt rá, hogy ki ne derüljön.Mégis kiderült - igaz, hogy csak évek múltán szereztem róla tudomást, de akkor már nem fájt.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.04. 10:58:48

@SevenDeadlySins: Van nálad olyan, h irónia nélkül nyilatkoznál?
Most biztos azt gondolod, h más kényszerben szenvedek. :P
@vén betyár: Az jó, ha már nem fájt.
Írjatok még kommentet, nehogy enyém legyen az uccsó szó! :)

gabor4x 2010.06.04. 14:11:39

@tiboru:
"Szerinted mi lehet az, amire visszagondolva egy csaj NEM irigyel egy apácát?"
Azóta is ezen töröm a fejem... De hiába, nem voltam még se csaj, se apáca.

rozsdafarku 2010.06.07. 07:30:14

@tiboru: @gabor4x: Én sem, talán ezért gyötör még engem is a kérdés, talán ezért nem találjuk a választ.Tiboru meg nem nyilatkozik...Már örömlányt is faggattam a kérdésről, de kiröhögött...

SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.07. 13:51:25

igazából mindenki apáca akar lenni, de csak a krémjét veszik fel vicc.zug.hu/galeria/kepek/img_2690.jpg

vén betyár 2010.06.07. 13:54:09

@SevenDeadlySins: Hogy ez milyen jó!:):):):):):)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.06.07. 13:56:50

@SevenDeadlySins: Pedig már kezdtelek sajnálni a fejfájásod miatt :P
süti beállítások módosítása