93. Nem lehet

 2010.07.13. 08:00

Agapét megválasztották. Klára írta meg e-mail-ben. Életében először jár Spanyolországban, és élvezi. Bár elég meleg van. A rendház azonban kellemesen hűvös tud lenni.

Az utóbbi napokban nem sokat foglalkoztam a rendfőnök-választással. Mondhatni, teljesen megfeledkeztem róla. Szinte biztosra vettem, hogy Agapé lesz a befutó. És ezzel  szükségképpen majd valaki más kerül a magyar tartomány élére. De ebben már nem lesz részem. Igen, valaha volt róla szó, hogy én is pályázhatnék. Bár akkor Agapé még inkább arra hajlott, hogy kísérjem el Madridba. Ott legyek a jobbkeze. De régen volt. Egy másik életben.

A főnökasszony még időben, jó érzékkel átváltott Klárára. Aki biztosan alkalmasabb a neki szánt szerepre. Majd spanyolul is megtanul. Mindent meg fog tanulni, amit csak kell. Legyenek boldogok, uralkodjanak vagy szolgáljanak. Esetleg mindkettő.

A hazatérésükig van időm gondolkozni azon, mit tegyek. Beköltözzem abba a lakásba? Van más választásom? Egyre kevésbé hiszem, hogy Judit bármit is sejtene. Ennyire nem lehet jó színésznő. Vagy, ha mégis tudja, nem bánja. Nem, ez a gondolat annyira abszurd, hogy azonnal elhessegetem.

Címkék: választás klára judit agapé

A bejegyzés trackback címe:

https://leticianover.blog.hu/api/trackback/id/tr982082736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klasztika 2010.07.13. 11:22:23

kár, hogy a kampányból végül semmit sem tudtunk meg:(

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.07.13. 11:33:31

@klasztika: Azt gondolnám, h a kampány műfajából ebben az országban mindenkinek elege van. :) De ez nyilván nem óriásplakátokkal és hülye nyilatkozatokkal teli kampány lehetett. :)

klasztika 2010.07.13. 11:42:53

@Gloria Mundi: :D:D
jólvanjólvan, ez így is van, egyébként,mivel Leti egyrészt kiszállt, másrészt meg élete más területe került előtérbe, jogosan nem kaptunk erről bővebbet-
süti beállítások módosítása