213. Álom, álom, keserű

 2011.04.15. 08:00

Miért pont ott találkoznak? Miért abban a lakásban? A nő nem akar egyedül odamenni. De el kell hoznia néhány dolgot, amit otthagytak. Túlságosan fájna neki, ha egyedül menne. Ezt mondja. Lehet, hogy így van. De mégis hazugnak érzem. Meg sem lep, hogy hasonlít Riára. Nem ő, de az a típus. Szinte a bőröm alatt érzem, hogy Ricsire milyen hatással van ez a nő. A szomorúsága, a gyásza, a szépsége. A szeretői mivolta. Talán már el is képzelte. A barátjával?

A nőnek van pénze. Rendőri fizetésből nem lehet önálló lakást bérelni. Csak erre a célra. Biztos nem Ricsi barátja fizette a bérleti díjat. Hogy lehet, hogy ennyire pontosan látom a lakást? És hogy lehet, hogy mind a két ember belső izgalmát ilyen pontosan érzékelem? Ez a nő már nem is gyászol, hanem csábít. Bemennek a hálóba. Nem hallom, mit beszélnek. Csak  a gesztusaikat látom. Ettől még nagyobb minden mozdulat jelentősége. A nő nem akárhogy ül le az ágy szélére. Hangsúlyozottan nőies. Nem magába roskadó, és nem hanyag tartású. Talán akkor is így mozog, ha egyedül van. Sose lehet tudni. Vajon ezt tanulta, vagy már így született?

Irigylem és féltékeny vagyok rá. Tudom, hogy mi következik. Csak idő kérdése. Ricsi nem fog ellenállni a kísértésnek. Eszébe se jut tán. Vagy azt gondolja, hogy ez valami kegyeleti tett. Mert a nő olyan szomorú. Annyira szüksége volt rá. Hogy valaki átölelje. És abból már olyan természetesen következett minden egyéb. Amikor megszűnik a ráció. Csak az ösztönök vannak. Olyan jól ismerem ezt. És hogy tudom benne szeretni. És most mennyire fáj.

Mikor felébredek, csupa könny az arcom. Nem, ez nem álom volt. Biztos vagyok benne, hogy azt láttam, ami valóban megtörtént. Vagy meg fog történni. És nem tehetek ellene semmit.

Címkék: szerető ricsi

A bejegyzés trackback címe:

https://leticianover.blog.hu/api/trackback/id/tr632827123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vén betyár 2011.04.15. 10:01:43

Kizárt!
Nem feltételezem Ricsiről, el sem tudom képzelni.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.04.15. 10:12:49

@vén betyár: Miért lenne kizárt? Persze lehet csak képzelgés, de kizártnak nem mondanám. Ha rákattantak volna egymásra, akkor Ricsi sztem nem az a kategória, aki kihagy egy ilyet. Vagy kegyeleti okokból gondolod? De hát erre is van millió lehetséges magyarázat, főleg, ha a nő fogadókész.

vén betyár 2011.04.15. 10:21:10

@Gloria Mundi:
Kizárt!Ricsi MÉG KEGYELETI OKOKBÓL SEM fekszik le a barátai nőivel!

iovianus 2011.04.15. 12:00:19

Legalább látjuk hogy MC valójában milyen okok miatt is nem lett pap anno...az ösztönei miatt.
Leti meg így járt, ha tényleg elhitte, hogy idekint minden rögtön jó és szép.
Tanulópénz ez, mindkettőnek.

vén betyár 2011.04.15. 14:01:19

@iovianus: Alaptalan, indokolatlan féltékenykedés!
Csak egy rossz álom, mert L/P visszautasitotta, hogy együtt utazzanak.Nehéz hét lesz, ha meg Ricsi végre megérkezik már örülni sem tud majd neki.

iovianus 2011.04.15. 15:17:02

@vén betyár: azt mondják, minden álomnak van alapja...

gabor4x 2011.04.15. 15:26:33

Azt kizártnak tartom, hogy az álom megegyezzen a valósággal. Azt sem boncolgatnám, hogy Ricsi képes lenne-e ilyesmire. Lényegesebbnek tartom, hogy Panni nem bízik Ricsiben, ha ilyesmi jelenik meg álmában, azaz ilyen félelmei vannak.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.04.15. 15:33:21

Az biztos, hogy LP féltékeny, és bizonytalan. De hogy ez most konkrétan miből fakad, Ricsi állhatatlan természetéből, vagy csak képzelgés, azt nehéz megmondani. Valószínű, hogy ez a kétely marad is, mert Ricsi nem fog semmit bevallani, még ha történt is valami. Legalább is nem hiszem, h kényszert érezne rá, h bevallja ...

dr. Pascal 2011.04.17. 12:20:31

az a jó a féltékenységben, hogy nem feltétlenül van racionális alapja. És az a rossz, ha már nem jelentkezik. Ergo ennek a posztnak annyi információértéke van, hogy LP szándékai komolyak.
süti beállítások módosítása