161. Válasz nélkül

 2010.12.15. 08:00

Ricsi pár szavas üzeneteket ír. Colossal kapcsolatos kérdésemre nem válaszolt. Azt hiszem, nem is fog, amíg odakint van. Én sem írtam Colosnak. A levele egy ideig ott volt mindig a szemem előtt a postafiókban. Aztán archiváltam, hogy ne lássam. De továbbra is nyugtalanít, ha eszembe jut. Felhívtam Angélát, ellenőrizni akartam, hogy Colos nem vette-e fel vele a kapcsolatot. Persze nem kérdeztem rá. De ha bármi történt volna, biztos megemlíti. Nem tette. A szoptatási gondjai töltik ki az agyát. Meg az, hogy alig jut alváshoz. Még mindig nagyon fáradt.

Visszatérve Ricsire: mintha hűvös lenne most velem. Csak azért ír néha, mert én igénylem. Nem azért, mert neki is fontos. Vagyis ezt érzékelem. Beszippantotta a munka, az ottani élmények. A férfitársaság. Azt hiszem, ebben a közegben érzi igazán jól magát. Ahol nekem semmi keresnivalóm. Ott magára kell hagynom. Hiába szeretnék mindennek részese lenni, ami ő. Hiába vágyom minden oldalát megérteni. És megtanulni szeretni. Nem lehet. Tudom, hogy neki elég, amennyit belőlem lát. Nincs benne ugyanez a törekvés, mint bennem. Nincs ugyanaz a nyugtalan kíváncsiság. Neki elég az, amit mutatok magamból. Nem akar ennél többet tudni. Vagy, amit akart, már korábban kiderítette. Nyitott könyv vagyok. Nyitott könyv vagyok? Ha pedig így van, nem unalmas ez?

Azon gondolkozom, hogy visszaadom a kulcsát. Nem akarok többé órákig várni rá, ha ő úgy gondolja. Mint egy rabszolganő. Az ő szolgálólánya. Próbáltam már szolgáló lenni, és nem jártam sikerrel. Túl kényelmes ez neki. Vagy, ha máshonnan nézzük, egyszer csak terhessé válhat. Mert úgy érzi, hogy szinte odaköltöztem. És nem akar senkivel együtt élni.

Lehet, hogy csak túl sokat gondolkozom.

Címkék: párkapcsolat e mail válasz

A bejegyzés trackback címe:

https://leticianover.blog.hu/api/trackback/id/tr492516523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.12.15. 08:52:02

egyszer csak terhessé válhat => kicsoda? :)

Egyébként ez a szokásos birtoklási vágy két oldala, nem? A férfi meghódított, pipa, lép tovább. A nő beszánt, bevet, megművel...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.12.15. 08:59:00

@21 hónap: Az, h mindig ott vár rá, elkezdheti idegesíteni ... Már megszokottá vált, és lehet, h egy nap úgy érzi, most inkább egyedül lenne, de ott van a csaj ... Á, minek is adta oda neki a kulcsot.

Szted Ricsi tovább akar lépni?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.12.15. 09:03:08

@Gloria Mundi: nem, csak az izgalmi része más. És ne feledd, hogy egy férfi tud egyedül lenni akkor is, ha hatan állnak mellette.
Ha az egyedüllétre hivatkozik, akkor ott már más gondok lehetnek.
Ha a férfi leterítette az áldozatot, akkor pipa - innentől jöhet a megszokás, neki ez nem gond. Legalábbis én így tapasztaltam.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.12.15. 09:13:16

@21 hónap: Sztem még túl korai lenne a megszokás, bár biztos nem gond, mm Ricsinek. Amíg fel nem ébred a vadászösztöne már megint. Vagy amíg úgy nem érzi, h már túl nagy a kötöttség, bár változhat ő is az idők folyamán.

rozsdafarku 2010.12.15. 09:53:27

Gondolkozzunk egy kicsit Ricsi fejével is, éljük bele magunkat a helyzetébe:

Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám,
de gondold jól meg,
bántana, ha azután sokáig elkerülnél.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.12.15. 15:55:02

@rozsdafarku: Sztem nem akarja ő elkerülni, de elbizonytalanodott, mert most, h Ricsi távol van, nem nagyon foglalkozik vele. És egy nő ezt mindig rosszul viseli. Időigényes fajta vagyunk.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.12.16. 05:45:24

@vén betyár: csak el ne mondd, hogy közben mi történik :D
süti beállítások módosítása