221. Rohanás közben

 2011.05.04. 08:00

Mégsem a védésem alatt fogják műteni a profot. Rengeteg kivizsgálás kell ehhez a műtéthez. Így ezen a héten már nem is kerül rá sor. Kicsit megnyugodtam. Nem fogom elsírni magam. Nem is izgulok. A védés miatt nem izgulok. Minden előre le van írva. Majdnem minden. Úgyhogy csak unalmas felolvasás lesz.

A büféről majdnem megfeledkeztem. Úgy illik, hogy a doktorandusz vendégül lásson mindenkit. De mindennel foglalkoztam, csak ezzel nem. Most ezt is gyorsan meg kellett szerveznem. Judittól ezúttal nem kérhettem tanácsot. De Ricsi szerint nem kell ezen sokat gondolkodni. Veszünk valami sütit, üdítőt, vizet, lefőzünk egy kis kávét, elvisszük termoszban. Papírtányérok, műanyag poharak. Csak nézzem meg, hogy van-e asztal, ahová pakolhatunk. Ne bánjam, hogy nem elegáns. Aki elegánsan akar enni-inni, menjen a New York kávéházba.

Meglepett, hogy hajlandó ebben segíteni. Hogy egyáltalán érdekli a védésem. De mindenképp ott akar lenni. Azt mondja, büszke akar lenni a nőjére. És megpaskolja a fenekem.

Különös lett volna, ha a prof is jelen van, és találkoznak. Bár olyan rég volt már, hogy a prof a vetélytársának számított. Azért nem felejtette el, ebben biztos vagyok. Azt az esős délután ott, a Balatonon egyikünk sem tudja elfelejteni.

Címkék: prof védés

A bejegyzés trackback címe:

https://leticianover.blog.hu/api/trackback/id/tr762875599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LittleBear 2011.05.05. 01:32:21

100 dolgozatot kellene kijavítanom, pont most kellett rádbukkannom? Napok óta nem alszok, olvaslak, a mélyen bennem élő voyeur kicsit szégyelli magát, de annyira jól esik jó írást olvasni.
Az ember ilyenkor úgy érzi, mintha maguktól jönnének a szavaid, minden erőfeszítés nélkül, mintha ő is tudna így írni. Aztán, ha megpróbálja, csak valami durva, modoros dolog jön ki a próbálkozásból.
Csak remélem, hogy kitalált a sztori - egy PhD védést, nőcsábász témavezetővel, Budapesten, könnyen meg lehet találni, és akkor más emberek intimitásait kürtölted világgá.
Kíváncsian várom a történet folytatását. A történetbeli Panninak pedig sikeres védést kívánok!

LittleBear 2011.05.05. 01:33:38

becsszó csak egyszer küldtem el...

vén betyár 2011.05.05. 06:40:19

@Precízke:
istenbizony csak egyszer olvastam el!
Isten hozott a klubban!:)

Letícia nővér · http://leticianover.blog.hu/ 2011.05.05. 09:56:30

@Precízke: Köszönöm, mindig jólesik a dicséret. A felesleges kommentet kitöröltem. :-)
süti beállítások módosítása