288. Emlékszel?

 2011.10.21. 08:00

Emlékszel? Aznap szeretkeztünk először. Mikor Lili született. Ma egy éve. Már egy éve. Vagy még csak ... Hányszor szeretkeztünk azóta? Vannak alkalmak, amelyek beleégnek az emlékezetembe. Egy-egy mozzanat. Jó felidézni. Jó érzés arra gondolni, hogy benned is felmerül. Vajon ugyanazokra gondolsz vissza szívesen, mint én?

Biztos nem jut eszedbe, hogy ma épp egy éve. Pedig este említettem, hogy a kislánynak még mindig nem vettem ajándékot. Szombaton megyek ki, addigra be kell szereznem valamit. Szerinted vigyek valami fiúsat. A lányok ugyanúgy szeretik a kisautókat és a vonatokat, mint a fiúk. Csak senki nem vesz nekik. Úgyis mindenféle rózsaszín ócskaságot fog kapni. Vagy inkább pedagógiai szempontból hasznos játékokat. De kisvonatot biztos nem.

Tanítás után körülnézek a városban. Lehet, hogy elcsábulok, és megveszem azt a fa babacsaládot, amit múltkor láttam. Persze egész babaház is van hozzá, apró bútorokkal. Mindig ilyenre vágytam. A babaház nagyon drága. De a kis család nem annyira. Persze, egy évesen lehet, hogy ez még korai. Túl picik azok a figurák.

Elmehetnénk vacsorázni. De, ha nem jut eszedbe...

Címkék: születésnap ajándék évforduló játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://leticianover.blog.hu/api/trackback/id/tr223301502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabor4x 2011.10.21. 13:43:11

Van, hogy a férfiak, van, hogy a nők nem akarnak emlékezni. Vagy csak arra, amire nekik tetszik.
Reméljük, Ricsi emlékezni fog.

mégsem én voltam? 2011.10.21. 22:13:35

"Elmehetnénk vacsorázni. De, ha nem jut eszedbe... "

ismeritek a viccet: "Nyuszika, elmész ám a francba a kaszáddal együtt..."
No ilyet nem szabad játszani, nőkkel sem, de férfiakkal meg pláne nem.
De persze, ha ürügyet keres az ember lánya, hogy megsértődhessen, arra kiváló taktika :-))

iovianus 2011.10.22. 11:40:05

"Biztos nem jut eszedbe, hogy ma épp egy éve. Pedig este említettem, hogy a kislánynak még mindig nem vettem ajándékot. "

Na ez a női logika. Erről tuti eszébe fog jutni...:D

mégsem én voltam? 2011.10.22. 20:28:30

@iovianus: Hát ez az!
Szerintem a férfi és női gondolkodás közti különbséget valahol tanítani kellene az iskolában, a sok felesleges dolog helyett...
süti beállítások módosítása